Leer Liever Leven. Orthomoleculaire therapie en coaching bij eet-, stemming-, energie- en  slaapproblemen in de regio Maas & Waal.  
 

Als eten een Uitdaging is

Is eten voor jou een uitdaging? Heb je last van een eetstoornis? Geen zorgen, want je bent niet de enige. Via ISA Power zet ik me in als coach en ervaringsdeskundige en kun je direct hulp inschakelen, zonder lange wachtlijsten. 

contact ISA Power


Online Events

Wij delen graag onze kennis, zodat jij alle tools in huis krijgt om tot een gezonde, liefdevolle levensstijl te komen die bij jou past. We geven daarom regelmatig online webinars. Houd onze site in de gaten, of schrijf je in voor een nieuwsbrief.

inschrijven

Orthomoleculaire Therapie

Als orthomoleculair therapeut houd ik me bezig met jouw gehele leefstijlpatroon; hoe en wat eet je, hoe(veel) beweeg je, hoe leef je en soms zet ik wat supplementen in.

Als therapeut achterhaal ik via diverse diagnostische tools, zoals bloed- en ontlastingsonderzoek wat de oorzaak is van energieverlies, of somberheid en slaapproblematiek. We gaan samen op zoek naar meer energie.

Door contact met mij op te nemen plannen we samen een intakegesprek in en gaan we direct aan de slag. De investering is € 65,- per uur. Op dit moment zijn wij nog niet te vergoeden bij een zorgverzekering.

direct contact
E-mailen
Bellen
Map