Leer Liever Leven. Orthomoleculaire therapie en coaching bij eet-, stemming-, energie- en  slaapproblemen in de regio Maas & Waal.  
 

Achtergrond

Gediplomeerd Integraal Orthomoleculair Therapeut Natura Foundation (voeding, preventie, systeemdenken en energie. Van ziektebeelden, tot behandeling)

hbo medische basiskennis
Total Health Academy, Arnhem (anatomie, fysiologie, pathologie en psychosociale basiskennis, volgens PLATO-normen)

Bevoegd ISA Power coach & ervaringsdeskundige (specialisme voor mensen met eetproblematiek)

Gecertificeerd internationaal Les Mills instructeur (Sh'bam, BARRE, BodyBalance & BodyPump) (dans, ballet, yoga, tai chi, pilates & krachttraining)

Musical & muziektheater Frank Sanders' Academie (uitvoerende kunsten, dans, zang & drama)

hbo communicatiemanagement
Hogeschool Utrecht (corporate, intern & veranderen)

Waarom

Mijn liefde voor eten en zelfzorg verloor ik toen ik jong was. Lang kampte ik met eetproblemen, overprikkeling, darmproblemen, uitputting en ik was extreem kritisch op mijzelf en ook mijn omgeving. Er was verandering nodig, toen ik besefte dat deze roofbouw op mijn lichaam haar tol begon te eisen.

Een revolutie van zelfzorg, zelfliefde en liefde voor eten was nodig. Mijzelf leren voeden deed ik opnieuw. Ik leerde meer over de wijsheid van mijn lichaam en voeding te gebruiken als medicijn. Ik wil deze reis en kennis doorgeven aan jou.

 

Het is nu mijn missie om jou weer te laten bruissen van energie en weer grip te geven op jouw eigen levensstijl en gezondheid. Wees een leider. Uit liefde voor jezelf en jouw lichaam. Vandaag is een mooie dag om opnieuw te beginnen. Waarom zou je wachten tot morgen?

Leer Lief te Leven.

 Creatief

Praten kan voor sommigen helpen, maar soms zijn er creatievere manieren nodig om patronen los te laten. We gaan samen op zoek naar wat voor jou helpend is. Je kunt denken aan beweging, ademhalings-, of bijvoorbeeld mindfulness -oefeningen.

 Nieuwsgierig

Het lichaam is continue onderhevig aan verandering en nieuwe ideeën en ontwikkelingen worden elke dag geboren. Wij houden het in de gaten, zodat we jou het beste kunnen geven wat er op dat moment mogelijk is.

  Liefde

 Groeien hoeft niet pijn te doen. Dat mag vanuit compassie, liefde en geduld. Jij verandert zelf, maar je hoeft het nooit alleen te doen.

E-mailen
Bellen
Map